SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

AMASYA BUNU HAK ETTİ!

AMASYA BUNU HAK ETTİ!
Bu haber 17 Ekim 2019 - 14:54 'de eklendi ve 1.460 views kez görüntülendi.

500 KG DÖNER + AYRAN ÜCRETSİZ İKRAM KAMPANYASI

22 Ekim Salı günü Saat 11 de Ekrem Çoşkun Döner Amasya Express Şubesinde. Amasya bunu hak etti

Amasya’nın Yüzevler Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Caddesi Bozkır Apartmanı Sultan Beyazıt Cami karşısında faaliyetine devam eden Ekrem Çoşkun Döner Amasya Express Şubesinde 500 kg. döner ve ayran ücretsiz ikram ediyor. Tüm halkımız davetlidir…

Yurt genelinde 250 şubesi bulunan ve 333 şubeye ulaşma hedefi bulunan Ekrem Çoşkun döner, 22 Ekim Salı Saat 11’de Amasya Express Şubesinde 500 kilo döneri ayranla birlikte Amasyalılara ikram etmeyi planlıyor. Yaklaşık 5 bin vatandaşa ÜCRETSİZ özel ekmeğin içinde et döner ve ayran ikram edecek. Sabah saat 11.00’da başlayacak dağıtım işi 500 kiloluk et dönerin bitimiyle sona erecek.

En güvenilen ve en büyük marka olan Ekrem Çoşkun Döner; Döner etlerini ülkemizin en önemli tedarik firmalarında veterinerler ve gıda mühendislerinin nezaretinde özenle hazırlanmaktadır. Yerli besi hayvanlarından elde edilen etleri sinirleri ayıklanarak önce yaprak haline getirilmekte ve marinasyonu yani terbiyesi yapılmak suretiyle paketlenerek, sağlıklı koşullarda soğutuculu araçlarla dondurulmadan şubelere ulaştırılmaktadır.

”ÜRÜNÜMÜZ YÜZDE YÜZ ET”

Ne yediğini bilmek herkesin hakkı, Şubelerinde ürünün sağlıklı olmasına özen gösteren Yüzde yüz yerli sermaye Ekrem Çoşkun Döner, Temizlik ve hijyen hassasiyetleriyle birlikte işinin ehli, eğitimli ustalar tarafından şişe takılarak döner haline getirilmektedir. Yaklaşık altı yıldır sektörde faaliyet gösteren Ekrem Coşkun Döner; bir taraftan halkımıza çok temiz ve sağlıklı bir ürünü kendi lezzet ve sunum biçimiyle güvenle takdim ederken, diğer yandan da bu özel lezzeti her bütçeye uygun hale getirmek suretiyle toplumsal bir hizmete vesile olmaktadır. ‘Önce insan sağlığı’ ilkesini her koşulda savunan ürünlerinde insan sağlığına zarar verebilecek hiçbir ürün ve katkı maddesi kullanmamaktadır. Dönerler kıyma ilavesi yapılmadan yüzde yüz Yaprak Et Döner halinde satış için hazırlanmaktadır.

Ekrem Çoşkun Döner 22 Ekim Salı günü saat 11 de Amasya Express Şubesine tüm Amasyalılar davetli.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA